Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Aynı zamanda yangın kapısının eğer olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da zemin düzenıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz ali evetğu alanlarda da tercih edilir.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yönı keşik otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı kabil.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Bina çışitalarında kullanılan baplar mesleklevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar sineeride sarılmış kalabilir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabil; yurtiçinde ihtimam veren milel arası yapılardan da yangın kapıları temin edilebilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki bilim birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve çağdaş tasarımlarla birleştirerek dirim alanlarınıza paha katmayı hedeflemektedir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da delik önünde bulundurularak standartlara münasip halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da bünyelması gerekmektedir.

Dolgular ile kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolay açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emin hale Yangın Merdiveni Kapısı getirilmektedir.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayan kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

İsrail'in Refah hücumları sürerken Filistinliler açlıkla da savaşıyor: 'Yiyecek bir şeyimiz namevcut'

Report this wiki page